Creativity is seeing what everyone else has seen,
and thinking what no one else has thought.

Albert Einstein

Interieuriteiten

Design, ontwerpers, architectuur, mooie materialen en kunst: mijn hart gaat ervan zingen! Via interieuriteiten worden sagen, visies en verhalen overgeleverd. Niet zelden is een uitgesproken kunstwerk munitie voor een levendige discussie. De noviteiten, highlights en parels in de interieur- en designwereld waarover ik in het dagelijks leven struikel deel ik graag met je. Laat je verwonderen en wees voorbereid op spraakmakende eyegasms.
StC Stylingconcepten
In de culturele-, retail-, evenementen- en zorgsector vertaal ik verhalen, visie en identiteit naar sprekende interieurs waarin mensen zich thuis voelen en beter presteren. Voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers vertaal ik emotie, gevoel en karakter in meeslepende, contemporary boudoir artworks.
Communiceren met de wereld om je heen
Zowel geschreven teksten als inspirerende interieurs en kunst communiceren met de wereld om je heen en dienen uit te stralen wie jij bent en waar je voor staat. Wil jij jouw ervaring en visie delen, iets gezegd hebben of een statement maken? Graag ga ik als Verhaal-Transformator voor en met je aan de slag. Jouw eigen authentieke verhaal vertaal ik in woord, presentatie of kunst. Via pakkende teksten, levendige interieurs en persoonlijk artwork. Liefst all-in-one, want dat maakt jouw verhaal compleet. Stijlvol, eerlijk, intuïtief en authentiek. Met een gezonde dosis humor en lef. Dat is StC. Dat ben ik.
Creativity is intelligence having fun. Albert Einstein

Verandering

Verschillende betekenissen van ‘verandering’ zijn: Aanpassing, Aardverschuiving, Alteratie, Changement, Conversie,...

Lees verder »

Magie

Dromerig dribbel ik achter mijn opdrachtgeefster aan. We bevinden ons...

Lees verder »