Creativity is seeing what everyone else has seen,
and thinking what no one else has thought.

Albert Einstein

Bio

Sinds ik een jong meisje was ben ik dol op vertellingen en hing ik aan de lippen van mijn oma die me vaak, theatraal en levendig, voorlas uit sprookjesboeken. Verhalen die met me gedeeld worden beleef ik mee, ik zie de beelden helder voor ogen en word onderdeel van de kronieken. Als toeschouwer, als luisteraar, als chroniqueur. Story’s zijn fluïde, even tijdloos als tijdelijk en inspireren tot beweging in de wereld.

Mijn eigen leven, vol uitdagingen en verrassende plot-twists schept evenveel gelegenheid om verhalen en kronieken te creëren. Hersenspinsels, fantasieën en feitelijke belevenissen vind je hier op StorytellConcepten. Evenals alle redactionele artikelen, interviews en belevingsverslagen die ik voor verschillende media en uitgeverijen op commando mag schrijven.

In het dagelijks leven ren ik, wandel ik of sta ik stil. Meestal ga ik vooruit en op sommige momenten doe ik een stap terug. Ik droom groots en ben wel eens bang dat die niet zal uitkomen. Angst zal mij echter nooit meer tegen kunnen houden. Wat heb je feitelijk te verliezen? Met opgeheven hoofd struikel ik moedig over mijn pad. Liefst in flow en met gemak maar soms ga ik onelegant onderuit. Dan veeg ik mijn jurkje schoon, zet ik mijn kroontje weer recht en struggle ik monter voort. Mijn missie? Dragons slayen en doen waar ik blij van word. Dat geluk wil ik graag delen met mijn naasten en iedereen die een sparkle kan gebruiken.

Terwijl ik met een wijntje in de ene hand proost op het leven reik ik mijn andere hand ten hemel voor guidance en tekens. Dit alles maakt me: ‘exactly like no one else’.

I was born wild
I will die free
In between….
I wander