Creativity is seeing what everyone else has seen,
and thinking what no one else has thought.

Albert Einstein

Baden in rust bij Ridderstee

Met dynamische steden als Rotterdam en Antwerpen op een steenworp afstand kun je er toch helemaal tussenuit zijn in de rustgevende natuurgebieden op de kop van Goeree. Uitgestrekte polders, unieke duinen en waterpartijen, de mooiste stranden en karakteristieke dorpen kenmerken Goeree-Overflakkee. Baadt hier in rust, wandel de stress van je af en geniet met volle teugen van de zilte lucht. Ontdek De Punt, Kleistee of Kwade Hoek en settle je voor korte, lange of regelmatige perioden in deze waterrijke omgeving in de luxueuze villa’s van Ridderstee Ouddorp Duin.

Dit nieuwe recreatieproject is bij het ter perse gaan van deze uitgave in de laatste fase van realisatie in de op één na grootste plaats van dit eiland: Ouddorp. Dit landelijk gelegen authentieke eilanddorp is onderdeel van de North Sea Trail welke van Portugal langs de kust naar de Baltische Staten leidt en één van de belangrijkste Nederlandse wind- en kitesurf plaatsen.

Droomlocatie

Beleven, genieten, ontspannen en verbinden staat centraal in het Ridderstee Ouddorp Duin project. Een ode aan de zee en het onbezorgde eilandleven. Dat klinkt als muziek in de oren. Verblijven in een prachtig groene omgeving en duinrijk gebied op loopafstand van één van de mooiste stranden die ons land rijk is. Een droomplek aan de zonzekere kust van Goeree-Overflakkee is binnen handbereik! Ridderstee vakantiewoningen aan de Noordzeekust als tweede woning bieden de zekerheid van een waardevaste investering en geven je de kans droom werkelijkheid te laten zijn.

Elke luxe Ridderstee vakantiewoning heeft een eigentijds ontwerp en is bijzonder stijlvol en functioneel ingericht. De vrijstaande woningen beschikken over een riant vlonderterras met hoogwaardig gespannen membraan. Hierdoor ervaar je een ultiem gevoel van rust, ruimte en vrijheid. Het karakteristieke exterieur blend naadloos in de landelijke omgeving en geeft veel cachet aan de vakantiewoningen.

Stijlvol interieurontwerp

In zo’n mooie omgeving is een stijlvol interieur onontbeerlijk. Binnen of buiten verblijven dient hetzelfde luxueuze gevoel van verwennerij op te roepen. Een mooie uitdaging voor de interieurspecialisten van Vervoort. Zij zijn er met vlag en wimpel in geslaagd diverse, typerende en hoogwaardige interieurs vorm te geven. De inrichtingen ‘Puur’ en ‘Luxury’ hebben beiden gemeen dat ze klasse uitstralen en van onbetwiste kwaliteit zijn en toch weerspiegelt iedere samenstelling een duidelijk eigen sfeer en karakter. De keuze staat vrij, welke sfeer vind je het meest aantrekkelijk en past je het best?

Luxury

Off Line zijn is het nieuwe luxe en samen tijd doorbrengen het meest waardevol in deze hectische wereld. Het Luxury pakket bestaat uit aangename modellen met een chique uitstraling en een duurzaam karakter. Velvets in verschillende prints en zachte tonen van glanzende kwaliteit spelen met de diepe matte basistonen en materialen. Hout, staal en hoogglans zorgen voor een elegant geheel waarin luxe, geborgenheid en saamhorigheid basiswaarden zijn voor een ontspannen beleving aan zee.

Puur

Pure eenvoud en een natuurlijke harmonie tussen kleuren en materialen, buitenomgeving en binnensferen is de basis voor Puur: Easy Living concept. Voel je vrij om te ontspannen, licht en blij te zijn. De omgeving is licht, luchtig en soms grillig van textuur. Dit is vertaald naar de bescheiden maar krachtige sferen van de Puur inrichting. Natuurlijke materialen als leer, hout, rotan en sisal geven het meubilair een robuust en stoer karakter. No-nonsense puur genieten is hier het devies.

Duurzaamheid troef

De toekomst hangt af van de beslissingen die we vandaag de dag nemen. De natuurlijke omgeving vraagt om een natuurlijke aanpak. Zonder in te boeten aan comfort en gemak. In Ridderstee Ouddorp Duin is veel aandacht besteed aan dit thema en duurzaamheid is troef. Er wordt gebruik gemaakt van groene stroom, natuurlijke materialen en is er een zonnepanelenveld achter het park die de woningen van de nodige energie zal voorzien.

Ervaar het eilandleven

In de directe omgeving en op het hele eiland Goeree-Overflakkee vallen genoeg avonturen te beleven voor jong en oud. Ontdek de authentieke dorpskernen, prachtige natuur, mooie stranden en een rijke fauna. Daarnaast zijn er veel verschillende (water)sportactiviteiten mogelijk. Denk aan (kite-)surfen of zeilen. Of yoga op het strandplein en blowkarten.

Ridderstee Ouddorp Duin bevindt zich tussen indrukwekkende oude eiken en andere prachtige bomen. Het adembenemende duinlandschap nodigt uit tot urenlange wandelingen en via uitgestippelde wandelpaden loop je gemakkelijk het strand op en de zee in. Ridderstee Ouddorp Duin is de ideale plek voor een luxe en onbezorgde staycation.

 

 

 

Op commando van Vervoort voor magazine Be My Guest