Creativity is seeing what everyone else has seen,
and thinking what no one else has thought.

Albert Einstein

Nieuwe wegen

Series ingrijpende veranderingen zijn gaande in mijn leven. De ene rollercoaster gaat over in de andere. Er lijkt geen einde aan te komen. Steeds komt er weer een nieuwe kanjer van uitdaging op mijn pad terwijl ik gebeurtenissen van daarvoor niet eens volledig beleefd en verwerkt heb. Hoe heftiger de feiten, hoe kalmer ik word. Verbazingwekkend. Wat werkelijk belangrijk is wordt steeds helderder.

Angst

Omstandigheden dwingen mij al jaren van mijn gebaande paden te gaan. Ik voel me soms verloren in het bos. Alleen, steeds op nieuw en onbekend terrein. Mijn nieuwsgierige karakter wint het altijd van mijn angst maar dat betekent niet dat ik deze niet voel. Gek genoeg ervaar ik hoe ingrijpender de veranderingen zijn mijn angst niet toe maar afneemt.

Moed

Het enige wat ik heel graag wil is de wereld een beetje mooier maken. Mensen inspireren en kansen geven op inzicht. Waardoor andere paden ingeslagen kunnen worden. Dat vergt moed. Het loopt gewoon lekker op een bekende weg. Word je door omstandigheden op nieuwe wegen gezet wees dan niet bang.

Bestemming

Of ik nu een weg inga doordat mijn pad een roadblock heeft, is ingestort, omdat om de hoek het avontuur lonkte of gewoon omdat ik verdwaalde. Of ik de weg ben ingeslagen door paniek en angst, moed, wilskracht of vertrouwen. Allemaal leiden ze naar dezelfde bestemming. Ik. Mijn kern. Mijn ware aard…. Welke wegen je ook bewandelt, om welke redenen dan ook, leiden naar huis….