Creativity is seeing what everyone else has seen,
and thinking what no one else has thought.

Albert Einstein

Geloof

Het Kerstverhaal ken ik uit mijn hoofd en soms woon ik een (Nacht)mis bij. Als ik in de kerk ben prevel ik altijd met een schalks lachje dat ik WEL waardig ben. In die regel staat eigenlijk van niet maar dat krijg ik echt niet over mijn lippen. Bij welke religie ik me ook thuis voel. Hier is waar ik echt in geloof.

Eigen wijsheden

Ik geloof in de helende werking van onvoorwaardelijke liefde van lieve familie en gouden vrienden. In de glimlach van een vreemde. Oprechte en onvoorwaardelijke dankbaarheid zelfs voor de dingen die in eerste instantie echt niet op een cadeautje lijken. Ik geloof in de stimulans van diepgewortelde hoop. In de rust van acceptatie en de stuwende kracht van woede. In de opluchting van tranen en de bevrijding van uitbundig lachen! Ik geloof in de redding van delen en eerlijk zijn. Ik geloof in doorzetten evenveel als in loslaten. In het volgen van mijn hart, het opkomen voor mezelf en mijn eigen wijsheden.

Magie

Ik geloof in creativiteit, synchroniciteit en samenwerken. In de aanvulling van overeenkomstigheid en de verheldering uit tegenstellingen. In lef tonen en moedig zijn juist als ik angstig en onzeker ben. Ik geloof in magie, dromen en wonderen. In liefde op het eerste gezicht. Het hebben van alle tijd….altijd! Ik geloof in het herstellend vermogen van rust en het opzwepende enthousiasme van ongeduld. Ik geloof in het delen van ervaring en inspiratie en in de scheppende kracht van nieuwsgierig zijn. Ik geloof….