Creativity is seeing what everyone else has seen,
and thinking what no one else has thought.

Albert Einstein

De Koude Douche

In de sfeervolle kroeg aan het gezellige stadsplein genieten we van borrelhapjes en een robuuste rode wijn die hij voor mij heeft uitgekozen. Het ontroert me dat hij speciaal voor mij een cadeautje heeft meegebracht. De laatste keer dat een man mij spontaan een presentje heeft gegeven kan ik me niet meer heugen dus ik ben blij verrast. Ik voel me relaxed bij hem terwijl er ondertussen een gezond spanningsveld voelbaar is en een broeierige sfeer ontstaat.

Week en meegaand

Zijn baardje van een paar dagen om zijn hoekige kaken maakt hem mannelijk en stoer. Wat hij van plan is steekt hij niet onder stoelen of banken en zijn suggesties zorgen voor een opgewonden blosje op mijn wangen. Van een man die op onverhulde en humoristische wijze zijn wil weet over te brengen word ik week en meegaand. Dit is veelbelovend en wat mij betreft mag deze exercitie naar ‘the next level’. Maar niet nu meteen, laat hem maar even zweten. Met een hartstochtelijke kus neem ik afscheid en beloof dat we elkaar snel weer zullen zien.

Stoutmoediger

Via de app weet hij mij goed te vinden. Goed te raken ook. Onze gesprekken worden explicieter, opwindender en stoutmoediger en ik wil hem en mezelf niet langer laten bungelen. ‘Laten we er niet omheen draaien, we willen allebei hetzelfde’ zeg ik vastberaden en nodig hem uit voor een rendez-vous bij mij thuis.

Promiscuïteit

Geheel naar zijn wens kleed ik me in zwart kanten lingerie. Mijn benen omhul ik met sexy kousen en ik draag een kittig hakje. Mijn zwarte zijden negligé met bloemen valt losjes om mijn lichaam. In de levensgrote spiegel neem ik een blik waar in mijn katachtige ogen die het midden houdt tussen promiscuïteit, goedkeuring, nervositeit en stommiteit.

Kordaat type

Hij knipoogt goedkeurend naar me terwijl hij schalks op me afstapt. “Je ziet er heerlijk uit!’ Resoluut drukt hij zijn gulzige lippen op de mijne en dwingt me met zachte hand tegen de muur van mijn entree. Hartstochtelijk kust hij me op mijn mond, in mijn hals en mijn decolleté. Mijn knieën worden week, wat hou ik toch van kordate types die weten wat ze willen.

Genotsknopjes

Al zoenend en tastend bewegen we ons naar mijn woonkamer waar hij me op de bank in de zachte kussens drapeert. Langzaam stroopt hij het negligé van mijn schouders en ontbloot mijn pronte borsten. Zijn sterke handen voel ik overal en zijn zachte lippen kussen gretig mijn hele lichaam. Feilloos vindt hij mijn genotsknopjes en ik sidder van plezier. Losjes sla ik mijn benen om zijn middel en haak mijn voeten in elkaar achter zijn gespierde, ontblote rug. In één beweging tilt hij me moeiteloos van de bank en draagt me richting mijn slaapkamer. In alle opwinding stoot ik met mijn hak een glas rode wijn van de salontafel. ‘Laat liggen’ hijg ik lustig terwijl ik zijn lippen kus. ‘Ga door en doe waarvoor je gekomen bent’ commandeer ik hem hees. Mijn God wat heb ik hier zin in…

Zweet parelt op zijn voorhoofd

Als hij bij me binnen dringt slaak ik een kreet van opwinding. Hij stoot en stoot, steeds harder, steeds sneller… Hij beweegt zo snel op en neer, een beetje als een konijntje. Overvallen en verbaasd over dit vervolg en deze aanpak word ik giechelig en ontwaak uit de magie van dit hete moment. Gewillig onderga ik zijn wilde minnespel maar het lijkt of ik dit tafereel van bovenaf aanschouw. Zweet parelt op zijn voorhoofd en druppelt in mijn gezicht. Ik knipper met mijn ogen en voel zijn hele lichaam steeds vochtiger worden. Hij wordt kletsnat en ik glijd met mijn handen van zijn rug af naar zijn billen die ijskoud aanvoelen. Onophoudelijk raast hij in doltempo door, draait me op mijn buik, legt me op mijn zij en vouwt me in allerhande creatieve poses. Hij gaat maar door en door en door en door terwijl ik de waterdruppels op mijn rug en billen voel kletsen. Ik heb het gevoel alsof ik onder de douche ben beland en knap af. Steeds het zweet uit mijn ogen wrijven vind ik vervelend worden en ik wil dat hij stopt!

Stomende seks

Zoenen met hem is heel opwindend en daar zouden we het bij moeten laten. Elke keer mijn beddengoed uitwringen vind ik geen aanlokkelijke gedachte. Geen enkele behoefte heb ik om te moeten dweilen na een potje stomende seks. Het spijt me zeer maar als ik óveral nat wil worden ga ik veel liever in bad, naar de sauna of het zwembad. Een relatie zit er niet in ben ik bang, dit voelde als een koude douche.