Creativity is seeing what everyone else has seen,
and thinking what no one else has thought.

Albert Einstein

De IJverige

‘Je hebt een match met De IJverige’ staat er bij mijn rode vlammetje. We kletsen vrijuit om elkaar af te tasten en om te ontdekken of de klik er is voor een ontmoeting in-the-flesh. Hij windt er geen doekjes om en ik ben aangenaam verrast door zijn humoristische brutaliteit. Met rode konen flirt ik er digitaal, lustig op los. Ik voel me er vrij en ontspannen bij. Dat komt door zijn ontwapende eerlijkheid.

Date-mistake numero uno

Het gaat allemaal wel een beetje snel. Over twee weken afspreken duurt hem veel te lang. ‘Laten we elkaar zo snel mogelijk ontmoeten’, zegt hij gretig. Date-mistake numero uno: ‘Eerste keer thuis uitnodigen’ heb ik natuurlijk allang gemaakt en dat doe ik maar één keer. Herhaaldelijk dezelfde fout maken is namelijk geen vergissing meer maar een keuze.

Fashionably late

We spreken af in een gezellig café voor een aangeklede borrel. Ik ben er als eerste terwijl ik eigenlijk fashionably late wilde zijn. Hij blijkt fashionabler. Wat ik zie wanneer hij de deur opent bevalt me op het eerste gezicht prima. Tussen de foto’s op zijn profiel en het echte exemplaar is weinig verschil. Dat is wel eens anders en ik ben aangenaam verrast. Hij is groot, ziet er dandy uit en heeft een cadeautje voor me meegenomen. Douze points voor De IJverige. Resoluut bestelt hij bij de ober voor ons beiden een glas rode wijn. Ik drink liever wit maar houd van zijn initiatiefrijke instelling. Rood it is.

Smalltalk

Hij gaat tegenover me zitten en veert al snel op. ‘Ik zit liever naast je’ zegt hij schalks en kruipt dicht tegen me aan, mijn aura in. Vlot legt hij zijn hand op mijn knie, het is overduidelijk dat deze meneer niet komt voor smalltalk. Hij gaat voor het echte werk.

Kan ik het nog wel?

Dan doe ik iets waarvan ik dacht dat ik het nooit zou durven. Ik neem hem mee naar huis. Wetende dat ‘het’ dan wel zal gaan gebeuren. Met gemengde gevoelens loop ik naast hem en er schiet van alles door me heen. Inmiddels is het ruim anderhalf jaar geleden dat ik seks heb gehad. ‘Kan ik het nog wel? Vind ik hem eigenlijk wel leuk genoeg? Oh shit, mijn rolletjes. Had ik nu maar meer gesport. Als ik nog maar kan zoenen? Als hij maar kan zoenen! Als ik maar niet blokkeer? Als ik maar kan ontspannen. Als de kinderen maar niet onverwacht langs komen. OMG! Vooral dat laatste! Alsjeblieft niet zeg.’ Ik maan mezelf tot rust en haal diep adem.

In het moment

Ik schenk een royaal glas wijn in voor ons beiden en nestel me in de zachte kussens naast hem op de bank. Hij heeft een iets te sterk luchtje op waarvan hij zelf helemaal lyrisch is. Als ik mijn laarzen open rits om ze quasinonchalant aan de kant te gooien, valt er een tampon uit. Oh ja fuck, die stop ik wel eens daar. Morgen of overmorgen word ik ongesteld en ik ben graag voorbereid. Enigszins beschaamd gris ik het ding van de grond en prop het tussen de bankkussens. Hij is niet van de prietpraat en komt direct ter zake. De IJverige blijkt een begenadigd zoener en ik ontdooi, ontspan en geniet. Gedachten als ‘shit, de gordijnen moeten dicht want we zitten in de etalage, iedereen kan ons zien’ druk ik snel de kop in. Ik blijf in dit erotische moment en laat me heerlijk kussen en strelen. Dit gevoel herken ik weer en ik voel hoe zeer ik dit heb gemist.

Vuurrode lippen

Als ik tijdens een kleine onderbreking van ons minnespel een snelle blik in de spiegel werp word ik blij. Mijn haren hangen wild om mijn gezicht en ein-de-lijk heb ik die lang verlangde, vuurrode lippen van het kussen. Steeds meer ben ik op mijn gemak en gedraag ik mij losser. Onhandig, ongeduldig en gretig kleden we elkaar uit. Gek om na zo’n lange tijd een eigenlijk wildvreemde man naakt te zien. Zijn beentjes zijn korter dan zijn bovenlijf en zelf zit hij daar totaal niet mee. Hij bulkt van het zelfvertrouwen en ik wens dat ik daarvan zou kunnen drinken. Ik hou van een man die weet wie hij is en wat hij wil. Met een schuin oog kijk ik verlegen naar hem.

Vrouwelijk en begeerd

Met zacht dwingende hand dirigeert hij me naar de slaapkamer en neemt alle tijd om mij te verwennen. De IJverige is niet bijster royaal geschapen maar weet zijn gereedschap heel goed te hanteren. Evenals alle andere middelen die hij tot zijn beschikking heeft en met verve inzet. Ik voel me op en top vrouwelijk en begeerd. En tegelijkertijd ook een beetje een slettenbak. ‘Ben ik niet te makkelijk?’ spookt het door mijn gedachten. Dat moralistische gezeur laat ik lekker gaan. ‘Ik heb dit verdiend, ik wil dit. Ik wil het NU. Dit is veel te lang geleden.’ Seks is gewoon ontzettend gezond en omdat de juiste hormonencocktail door mijn lijf giert ga ik ervan stralen. Ik heb dit nodig, laat me lekker gaan en geniet met volle teugen.’

Denk aan de buren

De IJverige is kundig en onverzadigbaar. Urenlang zijn we met elkaar in de weer. Klam van het zweet en hijgend van genot hangt hij wisselend boven me, neemt me doggy-style of nodigt me uit tot de Cowgirl. Ik ben als was in zijn handen en geniet. ‘Ben je klaar voor de tweede ronde?’ vraagt hij opgewonden terwijl ik nog na lig te stomen. OMG, ik voel een spierpijn ontwikkelen. De tweede ronde gaat iets sneller en met een luide oerkreet komt hij klaar. ‘Uhm, de buren’ denk ik een beetje beschaamd.

Door een slang gebeten

Voldaan over zijn prestatie rolt hij met grootse trots van mijn lichaam. Met een luide bonk dondert hij poedelnaakt op de grond. Als door een slang gebeten veert hij pijlsnel omhoog terug op mijn bed. ‘Shit’ zegt ie koeltjes en bloedserieus, ‘je bed is niet zo breed als ik dacht.’ Ik moet de slaapkamer uit want ik stik zowat in de slappe lach. Terwijl ik langzaam bijkom hoor ik hem zachtjes ronken in zijn slaap. Hij heeft ook wel ontzettend hard zijn best gedaan. Ik heb ervan genoten, ik heb gelachen en ik straal. Wat fijn! ‘Bedankt IJverige. Je hebt me ontdooid.’ Dit smaakt naar meer…