Creativity is seeing what everyone else has seen,
and thinking what no one else has thought.

Albert Einstein

De Helderziende

Als een blok val ik voor zijn cocky manier van benaderen. Zijn ongeremde bravoure doen me de mondhoeken krullen en de wenkbrauw nieuwsgierig optrekken. Stellig beweert hij: ‘Ik weet zeker dat je de vrouw van mijn leven bent.’ Als ik vraag hoe dat in Godsnaam mogelijk is na 4 appjes moet ik het doen met: ‘Dat zegt mijn gevoel.’

Verbeelding

De ambities van de Helderziende zijn zo groot als zijn ego. Hij weet precies waar hij heen wil en hoe hij dat voor elkaar gaat krijgen. ‘Nu zal ik hard werken zodat ik over een paar jaar op een luxe jacht zit in Turkije.’ Hij gaat met toeristen de Turkse Riviera rondvaren en ik zal zijn charmante gastvrouw zijn. In gedachten zie ik het voor me: goud gebronsd, relaxed en lachend flaneer ik in bikini en kimono over het dek. Vrolijk schenk ik de champagneglazen vol en proost veelvuldig op het mooie leven. Vurig hoop ik dat hij gelijk heeft. Deze charmeur heeft in ieder geval mijn verbeelding aangewakkerd.

Doortastende veroveraar

Omdat ik weet hoe ik kan wegdromen op roze wolken van hoop en romantiek houd ik de boot af en laat hem spartelen. In mijn achterhoofd fluistert een stemmetje: ‘Als het te mooi lijkt om waar te zijn dan is het dat ook.’ Opgeven komt echter niet voor in de wereld van de Helderziende en consequent stuurt hij me eindeloos lang aardige berichtjes en lieve foto’s. Deze doortastende veroveraar blijft hij me bestoken met beelden en visioenen van een toekomst met hem die er vooral relaxed, luxueus en gepassioneerd uit zal zien.

Stoutmoedig

Een aantal weken later ga ik na een wijntje te veel overstag. Stoutmoedig nodig ik hem uit naar me toe te komen. ‘Met mijn snelle bolide kan ik in 20 minuten bij je zijn’ appt hij. Snel poets ik mijn tanden, werk mijn make-up bij en spray mijn lievelingsparfum in mijn hals. De deurbel klinkt dringend en mijn hart slaat een slag over. Voor me doemt een niet zo grote maar zeer aantrekkelijke jonge kerel op met lang, zwart, golvend haar. Zijn live verschijning maakt me meer dan blij. Even dwalen mijn gedachten af naar dat luxe jacht, ontspannen dobberend in de Turkse Riviera….

Dun laagje vernis

Ik schenk een volle, rode wijn voor hem in en vlij me op de sofa. Ontspannen en nieuwsgierig babbelen, lachen en keuvelen we over alles en niets. Het is aandoenlijk om te merken dat zijn zelfverzekerdheid en bravoure slechts een dun laagje vernis legt over zijn verlegenheid en kwetsbaarheid. Naarmate we elkaar beter leren kennen merk ik dat ik hem leuk vind. Heel leuk. Vanavond is het echter al laat en ik verzoek hem vriendelijk naar huis te gaan.

Uit de hand lopen

Bij de voordeur geef ik hem een vriendschappelijke afscheidskus op zijn mond. Dit ontaardt direct in een wilde zoenpartij waarbij hij mij resoluut tegen de muur drukt en ik een voorproefje krijg van zijn gepassioneerde aard. Met één hand houdt hij mijn beide polsen boven mijn hoofd, zijn andere hand omklemt mijn borst en ik voel mijn knieën week worden. Zoenen met hem is hemels en het kost me al mijn kracht om hem bij mij vandaan te duwen. ‘Je moet gaan’ hijg ik met rode konen. ‘De kans is erg groot dat dit nu uit de hand gaat lopen en dat wil ik niet.’

Wild en vrij

‘Ga je me nu écht wegsturen?’ vraagt hij met smekende ogen die tussen zijn golvende lokken door recht in de mijne priemen. Zijn harde lid voel ik tegen mijn heup drukken en voordat ik me kan bedenken duw ik hem de deur uit. Onbeheerst en onbedoeld hard slaak ik een zucht van opwinding. Als ik in de spiegel kijk zie ik haren die wild en vrij om mijn gezicht vallen, vuurrode lippen en een gelukzalige glimlach. ‘Volgende keer laat ik me ongegeneerd gaan’ beloof ik mezelf maar voorlopig ga ik alleen naar bed…

Teasers

De Helderziende deelt onomwonden zijn fantasiescenario’s met me over wat er gebeurd zou zijn als ik hem die avond niet naar huis zou hebben gestuurd. ‘Ik beloof je ongekend genot’ daagt hij me uit en meteen daarbij volgt een waarschuwing. ‘Ik ben respectvol maar erg dominant.’ Mijn gedachten schieten alle kanten op en voor ik het weet kijk ik dagelijks uit naar onze zinnenprikkelende teasers.

Royaal bedeeld

Na verloop van tijd doet zich eindelijk de kans opnieuw voor dat we elkaar kunnen ontmoeten. Vanavond is het huis van mij alleen en komt hij naar me toegesneld. Zoals beloofd zal ik hem warm onthalen in niet meer dan een zwarte designer string en een soepel vallende kimono. Samen hebben we tijdenlang naar dit moment toegeleefd en hartstochtelijk gaan we verder waar we bij ons laatste rendez-vous zo braaf en verstandig zijn gestopt. Gretig graaf ik mijn vingers in zijn lange, zwarte haren en trek er plagerig aan. Stevig omklemt hij mijn borsten en likt mijn tepels stijf. ‘Ik ga je alle hoeken van je slaapkamer laten zien’ hijgt hij terwijl hij me in die richting dirigeert. Opgewonden laat ik mijn hand in zijn broek glijden en ben aangenaam verrast over wat ik voel. De Helderziende is niet alleen een mooie jongen, hij is ook royaal bedeeld zie ik als ik hem langzaam van zijn kleding ontdoe. Gewillig laat ik me door hem in de zachte kussens van mijn bed draperen en sidder van genot. ’Ik sta op springen’ fluistert hij in mijn oor terwijl zijn vingers mijn lichaam strelen en zachtjes bij me naar binnen glijden. ‘Oh mijn God’ denk ik. ‘Doe het, doe het, doe het! Neem me, neem me nu!’ beveel ik hem.

Verbijsterend

Als door een wesp gestoken staat hij ineens zwetend naast het bed te dribbelen. Dampend van opwinding en licht gepikeerd vraag ik ‘Waarom ben je zo onrustig? ‘Ik ben bang dat we betrapt gaan worden, bang dat het me niet lukt’ piept hij nerveus. Hij is ineens bang voor alles en maakt zich zo ontzettend druk dat hij spontaan een paniekaanval krijgt. Onrustig grist hij zijn Armani boel van de grond en begint zich gehaast aan te kleden. Terwijl hij zich veelvuldig en schuldbewust verontschuldigt blijft hij herhalen dat hij een paniekaanval heeft en zo snel mogelijk weg moet. Half aangekleed stuift hij de deur uit mij in totale verbijstering achterlatend.

Belofte

Geheel onverwacht stapt 10 minuten later zoonlief binnen. ‘Hallo schat, hoe is je avondje uit geweest?’ vraag ik quasi geïnteresseerd terwijl ik de brave huismoeder speel en in mijn hoofd probeer te verwerken wat er zojuist eigenlijk is gebeurd.
De belofte van deze jonge, wilde stallion om mij helemaal gek te maken is hij technisch gezien wel nagekomen. Ik had me er alleen iets anders bij voorgesteld.

Zo stoer als hij zich met veel lef voordoet blijkt hij niet te zijn maar hij is absoluut meer helderziend dan ik heb durven dromen.