Creativity is seeing what everyone else has seen,
and thinking what no one else has thought.

Albert Einstein

Lust & leven

Met verbazing luister ik naar verschillende vrouwen in mijn omgeving. Lichtelijk geïrriteerd delen zij elkaar mede dat hun man, vriend of partner veel vaker wil vrijen dan zij. Zij wil ook wel eens maar niet altijd, niet zo vaak en meestal niet op dezelfde momenten. Ze is moe, werkt hard en heeft stress. En hij? Hij heeft haar net eerlijk medegedeeld dat die broek niet staat, want echt een dikke reet én muffintop. En dan verwacht hij een beloning??? *eyeroll* ‘When hell freezes over’ dus…

Natuurlijke dosis antidepressiva

Juist om die redenen, lieve dames, zou je het veel vaker moeten doen! Intimiteit, vrijen en seks zorgen voor een natuurlijke dosis antidepressiva en een innige verbond. Seks werkt kalmerend en vermindert stress. Een heerlijke vrijpartij creëert een cocktail aan gelukzalige hormonen als endorfine, oxytocine en dopamine. Hoofdpijn verdwijnt als sneeuw voor de zon en je kunt je melatonine pillen de prullenbak insmijten. Na een bevredigende sessie val je in een slaap waar Doornroosje jaloers op zou zijn.

Seks is Supergezond

* Je vergeet je angsten en zorgen en geniet van het moment.
* Wil je beter tennissen? Harder kunnen fietsen of langer kunnen rennen? Ga lekker vrijen! Door het stijgende testosterongehalte bij vrouwen verbeteren sportieve prestaties.
* Bij een orgasme komt het hormoon prolactine vrij wat zorgt voor aanmaak van nieuwe hersencellen. (Kun je meteen de vernietigende werking van dat wijntje opheffen.)
* Je verbrandt op een fijne manier heel wat calorieën. Tijdens een intensieve vrijpartij verlies je er tot wel 300. Dat maakt seks goed voor de lijn! Het is gewoon een uitstekend dieet.
* Van seks word je mooier! Zweet en oestrogeen reinigen de poriën. Hierdoor gaan huid en haar glanzen. Het vrijkomen van feromonen zorgt voor een natuurlijk seksparfum. Hierdoor word je steeds aantrekkelijker gevonden en dat is goed voor je zelfvertrouwen.

Bevrijd jezelf

Gooi alle preutse en belemmerende gedachten overboord. Smijt je schaamte erachteraan en bevrijd jezelf. Heb je geen partner? Soloseks is net zo goed voor je. Een gezonde vrouw stráált en geniet met volle teugen van haar seksualiteit, aantrekkingskracht en sensualiteit.

 

Op commando van Uitgeverij de Jong voor de special Vrouw