Creativity is seeing what everyone else has seen,
and thinking what no one else has thought.

Albert Einstein

Onvoorstelbaar genieten bij More-Itz

Op de kop van Europa’s grootste binnen jachthaven, rechtstreeks aan rivier De Amer die door Brabants Nationaal Park De Biesbosch stroomt, prijkt trots de onder architectuur gebouwde toplocatie: More-Itz, (inclusief private aanlegsteiger voor indrukwekkende schuiten.)

Alles en more onder het genot van een 360 graden rustgevend uitzicht

‘More is More’ is het adagium bij deze multifunctionele hide-out op de vaarroute tussen Dordrecht en ’s-Hertogenbosch. Thomas Langerwerf, eigenaar van dit indrukwekkende etablissement, nodigt je uit voor drijvend vergaderen, feesten aan boord, private meetings in de boardroom of mondain genieten van een smaakpapillenfestijn op terras, in de serre en brasserieën. Binnen de restricties van de (tijdelijke) 1,5 metersamenleving zijn bij More-Itz zowel de ruimte als de mogelijkheden aanwezig om op grootse, veilige wijze, kleinschaliger bijeenkomsten te organiseren. ‘Dit en more, 365 dagen per jaar, onder het genot van een 360 graden natuurlijk en rustgevend uitzicht. Wil je een statement maken, een signature party geven, de viering van het decennium organiseren of een lifechanging beslissing maken? Voor onvoorstelbaar genieten, constructief vergaderen en onvergetelijk feesten is More-Itz in Drimmelen ‘your place to be’.’

More sfeer en beleving

De liefde voor de zaak en het verlangen om gasten op alle fronten te ontzorgen en behagen zijn bij More-Itz voel-, proef- en zichtbaar. Het stijlvaste, landelijke, chique interieur omarmt je met een gevoel van thuiskomen. Centraal in de ruimte bevindt zich de bar waar je volledig omheen kunt verzamelen en op een ontspannen manier aan je event kunt beginnen. Naast een knapperend haardvuur vult de DJ de ruimte met relaxte soft loungemuziek.

More-Itz biedt verschillende belevingen in de diverse brasseries, vergaderruimtes, de serre en op de buitenterrassen. Strijk neer in de comfortabele lederen fauteuils, lounge in de met kussens gevulde banken, borrel actief aan de hoge bartafels of eet uitgebreid in de maritieme ‘regisseursstoelen’. Natuurlijke accessoires als huiden, kussens, vachtjes, hoorns, kaarsen en geweien benadrukken de luxueuze sfeer van het Zwitserse wintersportoord waaraan zij haar naam dankt.

More culinaire hoogstanden

De culinaire kwaliteiten die in de open keuken van More-Itz door topchefs worden bereid zijn sterwaardig. Thomas: ‘we serveren heerlijke Spaanse, Franse en Noord-Italiaanse wijnen en een eigen, uit zuiver mineraalwater gebrouwen speciaal bier. Dagelijks worden we door lokale specialisten beleverd met verse seizoengerelateerde ingrediënten. We willen weten waar onze wijnen en spijzen vandaan komen en onderzoeken ook hoe je heerlijk en veganistisch kunt genieten. Daarvoor volgen we speciale workshops om anders, vis-en vleesloos, smaaksensaties te kunnen creëren. De uitgebreide kaart staat vol smakelijke gerechten, fingerfoods & bites en het is moeilijk kiezen tussen de Zeeuwse Platte Oesters, More-Itz signature Tournedos of Pata Negra.

More uit je meeting halen

Vanwege de centrale ligging, midden in het traject Amsterdam – Brussel en Rotterdam – Antwerpen, is More-Itz een gewilde locatie voor internationale partijen uit de Benelux. ‘Mensen willen anders bijeenkomen en vergaderen’, stelt Thomas. More-Itz biedt zowel ‘s-zomers als ‘s-winters, legio binnen- en buitenmogelijkheden. ‘We zijn vermaard om onze exclusieve teambuildingactiviteiten en inspirerende break-out sessies.’ Je kunt met de snelle Rib-boot over de rivier naar Rotterdam, Breda of ’s Hertogenbosch varen, fly- en wakeboarden na je intense meeting of per sloep de bijzondere flora en fauna van de Biesbosch verkennen. Mag het nog spectaculairder, organiseer dan een sloepenchallenge. Liever niet het water op? Laat je inspireren over ‘hoe het heurt’ door etiquettespecialist Jan Jaap van Weering, volg een uitgebreide kookworkshop, zie uit de escaperoom te ontsnappen of ga met elkaar de strijd aan in de tuk tuk-battle.

More Ruimte

Niet alleen fysiek ook figuurlijk biedt More-Itz meer ruimte. Binnen de (tijdelijk) opgelegde 1.5 meterregels presteert More-Itz nog altijd bovengemiddeld en daardoor krijgen zakelijke gasten ook de omstandigheden, veiligheid en middelen geboden om te excelleren. ‘We merken dat veel van onze clientèle, steeds vaker terugkeert, zowel voor een dagje ontspannen als voor een dag zakelijke bezigheden. Er is hier ruimte genoeg voor beide activiteiten, zelfs tegelijk. De trend die we waarnemen is een blurring en overvloeiing van zakelijke en privé-evenementen en bijeenkomsten. ‘Werk aan je mentale expansie door buiten te vergaderen en overleggen op één van de terrassen of op ons eigen privéstrand. Onder het genot van rijke dranken en spijzen, terwijl de wind je haren beweegt en de zon je huid kust kom je op de beste ideeën’, aldus Thomas.

More Anders

Bij More-Itz is niets standaard, meetings, feesten en partijen zijn tailormade en hebben een verrassende twist. Thomas: ’We willen graag over-performen en doen alles met passie volgens onze ‘huisregels’ Party More, Meet More, Bubble More en alles More.’ Hier ervaar je een gevoel van Zwitserse grandeur, warmte, gastvrijheid en soevereiniteit. Het voortdurend veranderende waterdecor zorgt ervoor dat continu iets nieuws te zien en beleven valt. Laat je meevoeren en inspireren door de mondaine beleving van More-Itz. Ontspan, ontluik en geniet met volle teugen van al het heerlijks, moois en anders die deze bijzondere setting en omgeving te bieden heeft.

 

 

Op commando van High Profile Events Magazine en More Itz