Creativity is seeing what everyone else has seen,
and thinking what no one else has thought.

Albert Einstein

De eerste zoen

Ik nestel me met mijn rug naar de bar naast hem, laat mijn ellenbogen op het donkergroene leder rusten en haak de tien centimeter hoge hak van mijn zwarte, lakleren pump over de koperen voetenbalk onderaan de bar. In deze houding steken mijn borsten pront naar voren. Ik neem een slokje van mijn favoriete drankje en glij subtiel met mijn tong langs mijn volle, Chanelrood gestifte lippen. Raoul
vouwt zijn gespierde linkerarm om mijn slanke taille en haalt me langzaam naar zich toe. Op het ritme van zijn ademhaling voel ik zijn borstkas tegen mijn boezem drukken. Zijn broeierige lichaamswarmte voelt meer dan aangenaam op mijn huid.

Met zijn rechterhand strijkt hij een loshangende haarlok uit mijn gezicht. Zijn vingertoppen glijden zachtjes over mijn wang en hals als hij zich steeds dichter naar mijn gelaat buigt. Voorzichtig raken zijn
lippen de mijne. Onze monden openen zich capitulerend zodat onze begerige tongen elkaar lustig kunnen ontdekken. Ik voel niet meer dat mijn voeten de grond raken en zweef van geluk. ‘Wat smaak je lekker,’ fluistert Raoul opgewonden in mijn oor als we elkaar, na wat uren lijkt te duren, even loslaten.
Dartel flap ik eruit, terwijl ik hem met grote ogen zwijmelend aankijk:

‘Je mag nog wel een keer proeven.’