Creativity is seeing what everyone else has seen,
and thinking what no one else has thought.

Albert Einstein

About last nightšŸ„°

Een dag met een oogverblindende, dikke, vette, gouden rand.
Boutiquecafe Marie, mijn debuutroman: Wilde haren & Chardonnay, de officiƫle lancering voor heel, veel lieve vrienden en familie.

Zo lang, met de kriebels in mijn buik, naar uitgekeken en toen ineens, was het in een flits voorbij!
Wat hebben we er met zijn allen een ontzettend mooi feestje van gemaakt. Zo ontzettend dankbaar dat jullie dit bijzondere moment met mij beleefd en gedeeld hebben. Onvergetelijk. Ik gloei van zoveel liefde en warmte.

Gelachen hebben we, om de relaxte en humoristische presentatie van multitalent en mooi mens Henrike Brouwer. Aan de hand van evergreens als Never tear us apart ( Inxs ) en What’s a Women ( Vaya con Dios) door haar prachtig vertolkt, duidden we de strekking van het verhaal en de karakters.

De ‘denkbeeldige zak-krab anekdote’, mijn ritueel om in de huid van het mannelijk personage te stappen zorgde voor hilariteit. Maar echt, het hielp me transformeren.

We hebben plezier gemaakt, gekletst, veel geproost, heerlijk gegeten en ontzettend genoten.
Daar gaat ze, mijn boek, de wereld in. Met wild, wapperende haren en een glas stroperige Chardonnay. Dat je maar veel lezers mag raken en vermaken. Liefst inspireren, als dat lukt. šŸ„‚